Tails Cocktails Whisky Sour Fles 50 cl 14,9%

Ervaar de weelde van een Whisky Sour zonder gedoe met Tails Cocktails. In elke handige 50 cl fles vind je de perfecte balans van premium whisky, verfrissende citroensappen en suikersiroop. Gewoon inschenken en genieten van de authentieke smaak van een ambachtelijke cocktail, waar je ook bent. Tails Cocktails Whisky Sour: jouw toegang tot smaakvol gemak.

 14,69

Beschikbaarheid: Op voorraad

Tails Cocktails Whisky Sour Fles 50 cl 14,9% Online bestellen - Bestel eenvoudig bij Bottled Service

Tails Cocktails Whisky Sour – Authentieke Verfijning in Elke Slok

Heerlijke Whisky Sour in een Handige Fles

Ontdek de weergaloze smaak van Tails Cocktails Whisky Sour, nu beschikbaar in een handige fles van 50 cl. Met een perfecte balans van premium whisky, verse citroensappen en suikersiroop, biedt deze cocktail een authentieke smaakbeleving zonder gedoe.

Gemak ontmoet Kwaliteit

Geniet van de verfijning van een ambachtelijke Whisky Sour, direct uit de fles. Tails Cocktails brengt het gemak van kant-en-klare cocktails samen met de hoogste kwaliteit ingrediënten, zodat je kunt genieten van een moeiteloze cocktailervaring.

50 cl Puur Genot

Met 14,9% alcohol per volume biedt elke fles van 50 cl voldoende ruimte voor gedeelde genietmomenten of een ontspannen avond alleen. Ervaar de complexiteit van Tails Cocktails Whisky Sour in een formaat dat perfect past bij jouw levensstijl.

Waarom Tails Cocktails Whisky Sour?

Tails Cocktails Whisky Sour is de belichaming van perfectie in een fles. Elke slok brengt de rijke traditie van de klassieke Whisky Sour naar voren, met een eigentijdse twist. Ontdek de magie van deze heerlijke cocktail en laat je smaakpapillen verwennen door de ambachtelijke expertise van Tails Cocktails.

Bestel Nu en Proef de Elegantie

Haal vandaag nog jouw Tails Cocktails Whisky Sour in huis en ervaar de perfectie van een ambachtelijke cocktail binnen handbereik. Proost op gemak, proost op authenticiteit – Tails Cocktails brengt de bar naar jou toe.

Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken