Tails Cocktails Pass. Fr. Martini Fles 50 cl 14,9%

Laat je verleiden door de exotische smaak van Tails Cocktails Passion Fruit Martini. In elke handige 50 cl fles ontdek je de perfecte combinatie van passievrucht, premium wodka en een vleugje vanille. Gewoon schenken, ontspannen en genieten van een exotische reis voor je smaakpapillen. Tails Cocktails Passion Fruit Martini: verfijning en gemak samengebracht in elke slok.

 14,69

Beschikbaarheid: Op voorraad

Tails Cocktails Pass. Fr. Martini Fles 50 cl 14,9% Online bestellen - Bestel eenvoudig bij Bottled Service

Tails Cocktails Passion Fruit Martini – Exotische Verfijning in Elke Druppel

Ontdek de Passie van Tails Cocktails

Dompel jezelf onder in de verrukkelijke wereld van Tails Cocktails Passion Fruit Martini, nu beschikbaar in een handige fles van 50 cl. Ervaar de perfecte fusie van exotische passievrucht, premium wodka en een vleugje vanille, allemaal samengebracht voor een onvergetelijke cocktailervaring.

50 cl Verleidelijke Zoetheid

Elke fles met 14,9% alcohol per volume biedt 50 cl pure verleidelijke zoetheid. Perfect gedoseerd voor gedeelde genietmomenten of een persoonlijke verwennerij. Tails Cocktails Passion Fruit Martini tilt jouw cocktailbeleving naar nieuwe hoogten.

Gemak Ontmoet Exotische Klasse

Geniet van de exotische klasse van een Passion Fruit Martini, zonder gedoe. Tails Cocktails brengt gemak en kwaliteit samen in deze heerlijke mix, waardoor je de luxe van een exotische cocktail kunt ervaren zonder een ervaren mixoloog te zijn.

Waarom Kiezen voor Tails Cocktails Passion Fruit Martini?

Tails Cocktails Passion Fruit Martini is een eerbetoon aan verfijning. Met de perfecte balans van smaken, waaronder de exotische toets van passievrucht, brengt deze cocktail een vleugje luxe naar elke gelegenheid. Ontdek de magie van deze sensationele mix in een handige fles.

Bestel Nu en Proef de Passie

Haal de exotische verfijning van Tails Cocktails Passion Fruit Martini vandaag nog in huis. Bestel en geniet van een ongeëvenaarde cocktailervaring. Proost op gemak, proost op passie – Tails Cocktails brengt de exotische cocktailbeleving naar jou toe.

Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken