Bottled Service

Bij Bottled Service geloven we in de kunst van het genieten. Gelegen in het bruisende centrum van Panningen, streven we ernaar om elke klant een unieke en verfijnde ervaring te bieden op het gebied van dranken. Met een passie voor kwaliteit en een uitgebreid assortiment streven we ernaar om de verwachtingen van zowel kenners als nieuwkomers te overtreffen.

Since 2020

In 2020 is Bottled Service ontstaan, destijds zijn we begonnen met bezorgen in Peel en Maas en omstreken. De positieve reacties op onze bezorgdienst hebben ons gemotiveerd om het groter aan te pakken, het bezorggebied uit te breiden, meer producten aan te bieden én uiteindelijk de slijterij in hartje Panningen te openen. 

Bezorging

Naast onze slijterij in Panningen bezorgen we 7 dagen per week gekoelde dranken, in Peel en Maas en omstreken. Vanaf 1 maart 2024 hebben we ons bezorggebied uitgebreid met 14 woonplaatsen en bezorgen we ook in Roermond en omstreken. Tot nu toe bezorgen we in Roermond en omstreken alleen in het weekend.

Breed aanbod

Ons zorgvuldig samengestelde aanbod omvat een brede selectie van wijnen, sterke dranken, likeuren, bieren en andere verfijnde dranken. Of u nu op zoek bent naar een speciale fles om te vieren, een perfecte wijn-spijscombinatie wilt ontdekken, of gewoon uw eigen drankcollectie wilt verrijken, we staan klaar om u te begeleiden en te adviseren.

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan persoonlijke service en de bezorgmogelijkheid. Of u nu een doorgewinterde connaisseur bent of nieuw bent in de wereld van fijne dranken, we verwelkomen u met open armen en delen graag onze kennis om uw ervaring bij Bottled Service onvergetelijk te maken.

Onze passie voor dranken wordt weerspiegeld in onze inzet voor kwaliteit, authenticiteit en gastvrijheid. Bij Bottled Service gaan we verder dan alleen het aanbieden van producten, we kunnen tevens adviseren én bestellingen bezorgen.

Bottled Service is ook te vinden op www.slijterij-info.nl.

De waardering van bottledservice.nl bij Trustprofile Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 70 reviews.
Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken