Gulden Draak Quadruple 33 cl 10,5%

Gulden Draak Quadruple is een meesterwerk van Belgisch brouwen dat een rijke smaakervaring biedt in elke slok. Met een krachtig alcoholpercentage van 10,5% en complexe tonen van karamel, geroosterde mout, donker fruit en kruiden, is dit bier perfect voor speciale genietmomenten. Voeg een vleugje luxe toe aan je bierervaring met Gulden Draak Quadruple.

 1,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

This will also add the following products to your cart:

  • Statiegeld

Gulden Draak Quadruple 33 cl 10,5% Online bestellen - Bestel eenvoudig bij Bottled Service

Ontdek de Rijke Smaak van Gulden Draak Quadruple

Stap binnen in de wereld van Gulden Draak Quadruple, een bier van buitengewone smaak en karakter. Deze Quadruple, verkrijgbaar in een fles van 33 cl met een krachtig alcoholpercentage van 10,5%, belichaamt de rijke traditie en ambacht van Belgisch brouwen.

Een Diepgaande Smaakervaring

Gulden Draak Quadruple biedt een diepgaande smaakervaring met complexe tonen van karamel, geroosterde mout, donker fruit en kruiden. Elke slok onthult nieuwe lagen van smaak die zich langzaam ontvouwen op de tong, waardoor elke ervaring memorabel wordt.

Perfect voor Genietmomenten en Bijzondere Gelegenheden

Dit bier is perfect voor genietmomenten waarop je wilt ontspannen en jezelf wilt verwennen met een uitzonderlijk brouwsel. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid of een rustige avond thuis, Gulden Draak Quadruple voegt een vleugje luxe toe aan elke situatie.

Bestel Nu en Proef de Verfijning van Gulden Draak Quadruple

Voeg Gulden Draak Quadruple toe aan je biercollectie en ontdek de verfijning van dit meesterwerk van Belgisch brouwen. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van de weelde van Gulden Draak Quadruple

Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken