Gulden Draak 33 cl 10,5%

Gulden Draak is een bier van legendarische status, verpakt in een fles van 33 cl met een krachtig alcoholpercentage van 10,5%. Met zijn kenmerkende smaakprofiel van rijke mouten, subtiele kruiden en een vleugje zoetheid, biedt Gulden Draak een ongeëvenaarde smaakervaring die elke slok tot een genot maakt. Proef de legende van Gulden Draak in elke fles.

 1,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

This will also add the following products to your cart:

  • Statiegeld -  0,10

Gulden Draak 33 cl 10,5% Online bestellen - Bestel eenvoudig bij Bottled Service

Betreed de Wereld van Gulden Draak

Stap binnen in de wereld van Gulden Draak, waar vakmanschap en traditie samenkomen in een enkel glas bier. Deze iconische Gulden Draak, verpakt in een fles van 33 cl met een krachtig alcoholpercentage van 10,5%, biedt een ongeëvenaarde smaakervaring die bierliefhebbers over de hele wereld betovert.

Een Legendarisch Bier met Diepe Wortels

Gulden Draak is niet zomaar een bier; het is een legendarisch brouwsel met diepe wortels in de rijke biergeschiedenis van België. Met zijn kenmerkende smaakprofiel van rijke mouten, subtiele kruiden en een vleugje zoetheid, belichaamt Gulden Draak de essentie van Belgisch vakmanschap.

Perfect voor Speciale Genietmomenten

Dit bier is perfect voor speciale genietmomenten waarop je op zoek bent naar iets bijzonders om van te genieten. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid of een ontspannen avond thuis, Gulden Draak voegt een vleugje magie toe aan elke situatie.

Bestel Nu en Proef de Legende van Gulden Draak

Voeg Gulden Draak toe aan je biercollectie en ontdek de legendarische smaak van dit iconische bier. Bestel vandaag nog en laat je betoveren door de unieke smaak van Gulden Draak.

Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken