Lavish Absinthe Green Apple Blik 25 cl 11%

Ontdek de verfrissende smaak van Lavish Absinthe Green Apple. Dit handige blikje van 25 cl bevat een betoverende mix van absint en sappige groene appelsmaak, perfect gebalanceerd voor een unieke en verfrissende smaakervaring. Ideaal voor onderweg of om te delen met vrienden op een zomerse dag!

 3,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

This will also add the following products to your cart:

  • Statiegeld -  0,15

Lavish Absinthe Green Apple Blik 25 cl 11% Online bestellen - Bestel eenvoudig bij Bottled Service

Lavish Absinthe Green Apple: Verfrissend en Betoverend

Ontdek de magie van Lavish Absinthe Green Apple, nu verkrijgbaar in handige blikjes van 25 cl. Met een verfrissend alcoholpercentage van 11% biedt Lavish Absinthe Green Apple een betoverende mix van absint en sappige groene appelsmaak, perfect gebalanceerd voor een unieke en verfrissende smaakervaring.

Een Betoverende Smaaksensatie

Lavish Absinthe Green Apple neemt je mee op een reis naar verfrissing en betovering. De combinatie van absint en groene appelsmaak zorgt voor een unieke smaaksensatie die je smaakpapillen zal verrassen en verfrissen.

Ideaal voor Onderweg of Op Feestjes

Dankzij het handige formaat van de blikjes kun je overal genieten van Lavish Absinthe Green Apple. Neem ze mee voor onderweg, naar een feestje of deel ze met vrienden op een zomerse dag.

Bestel Nu en Proef de Magie van Lavish Absinthe Green Apple

Voeg Lavish Absinthe Green Apple blikjes toe aan je drankencollectie en laat je betoveren door de verfrissende smaak. Bestel vandaag nog en ontdek waarom Lavish Absinthe Green Apple een favoriet is onder liefhebbers van unieke drankjes.

Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken