I Tratturi Sauvignon Malvasia Fles 75 cl 12%

Laat je verleiden door de betoverende smaak van I Tratturi Sauvignon Malvasia. In een elegant gevormde 75 cl fles met een subtiel alcoholpercentage van 12%, brengt deze Italiaanse witte wijn een harmonie van aroma’s naar je glas. Geniet van de frisheid van Sauvignon gecombineerd met de florale charme van Malvasia. I Tratturi Sauvignon Malvasia – een betoverende keuze voor liefhebbers van verfijnde witte wijnen.

 7,81

Beschikbaarheid: Op voorraad

I Tratturi Sauvignon Malvasia Fles 75 cl 12% Online bestellen - Bestel eenvoudig bij Bottled Service

I Tratturi Sauvignon Malvasia – Een Harmonieuze Dans van Aromatische Rijkdom

Proef de Unieke Samensmelting van I Tratturi Sauvignon Malvasia

Ontdek de betoverende combinatie van smaken in I Tratturi Sauvignon Malvasia, nu verkrijgbaar in een elegant gevormde 75 cl fles met een subtiel alcoholpercentage van 12%. Deze witte wijn belooft een zintuiglijke reis vol aromatische rijkdom.

75 cl Genot voor Alle Gelegenheden

Met een inhoud van 75 cl is I Tratturi Sauvignon Malvasia de perfecte metgezel voor diverse gelegenheden. Van intieme diners tot ontspannen momenten, deze wijn voegt een vleugje Italiaanse verfijning toe aan elke gebeurtenis.

12% Alcohol: Een Evenwichtige Dans van Smaak

Ervaar de harmonieuze dans van smaken in deze wijn met een mild alcoholpercentage van 12%. I Tratturi Sauvignon Malvasia combineert de frisse tonen van Sauvignon met de florale charme van Malvasia, resulterend in een evenwichtige en verfijnde smaakbeleving.

Waarom Kiezen voor I Tratturi Sauvignon Malvasia?

Deze wijn vertegenwoordigt de kunst van Italiaanse wijnmakerskunst. De Sauvignon en Malvasia druiven worden zorgvuldig gecombineerd om een unieke wijn te creëren, waarbij elke slok een ode is aan de diversiteit van Italiaanse wijnen.

Bestel Nu en Geniet van de Italiaanse Smaakexplosie

Voeg de unieke smaakexplosie van I Tratturi Sauvignon Malvasia toe aan je wijncollectie. Bestel vandaag nog en ontdek waarom deze wijn een onweerstaanbare mix van aroma’s en smaken biedt.

Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken