Grant’s Fles 100 cl 40%

Grant’s is een Schotse whisky van wereldklasse, verpakt in een royale fles van 100 cl. Met een perfect gebalanceerd alcoholpercentage van 40% biedt Grant’s een unieke smaakervaring met tonen van vanille, honing en eikenhout. Geniet van de tijdloze elegantie van Grant’s bij elke slok.

 21,99

Niet op voorraad

Grant’s Fles 100 cl 40% Online bestellen - Bestel eenvoudig bij Bottled Service

Grant’s: Een Tijdloze Schotse Klassieker

Ontdek de tijdloze elegantie van Grant’s, een iconische Schotse whisky die al generaties lang wordt gewaardeerd. Verpakt in een royale fles van 100 cl met een perfect gebalanceerd alcoholpercentage van 40%, biedt Grant’s een unieke smaakbeleving die liefhebbers van Schotse whisky over de hele wereld aanspreekt.

Een Ervaring van Schotse Traditie en Vakmanschap

Grant’s belichaamt de rijke traditie en het vakmanschap van Schotse whisky. Elke slok onthult de zorgvuldig geselecteerde blend van malt en grain whisky’s, met tonen van vanille, honing en eikenhout die een harmonieus palet van smaken creëren.

Perfect voor Genietmomenten en Speciale Gelegenheden

Of het nu gaat om een ontspannen avond thuis of een feestelijke viering, Grant’s is perfect voor elke gelegenheid. Geniet van deze Schotse klassieker puur, met ijs of als ingrediënt in je favoriete whiskycocktail.

Bestel Nu en Ervaar de Verfijning van Grant’s

Voeg Grant’s toe aan je drankcollectie en ontdek zelf waarom deze whisky al decennialang geliefd is bij kenners over de hele wereld. Bestel vandaag nog en laat je verrassen door de verfijning van Grant’s.

Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken