Hertog Jan Perfect Draft Fust 6 ltr 5%

Breng de authentieke Hertog Jan ervaring naar huis met het Hertog Jan Perfect Draft fust van 6 liter. Met een verfrissend alcoholpercentage van 5% biedt dit fust de perfecte hoeveelheid bier voor feestjes, gezellige avonden of gewoon om te genieten na een lange dag. Geniet altijd en overal van vers getapt bier met dit handige tapsysteem.

 27,49

Beschikbaarheid: Op voorraad

This will also add the following products to your cart:

  • Statiegeld -  5,00

Hertog Jan Perfect Draft Fust 6 ltr 5% Online bestellen - Bestel eenvoudig bij Bottled Service

Geniet van Hertog Jan Perfect Draft Fust 6 ltr 5% – Perfect Bier voor Thuis

Ontdek het ultieme biergenot met het Hertog Jan Perfect Draft fust van 6 liter, met een verfrissend alcoholpercentage van 5%. Dit fust biedt de authentieke Hertog Jan smaak rechtstreeks bij jou thuis, dankzij het innovatieve Perfect Draft tapsysteem.

Vers Getapt Bier, Altijd en Overal

Met het Hertog Jan Perfect Draft fust van 6 liter kun je altijd genieten van vers getapt bier, zonder de deur uit te hoeven. Perfect voor feestjes, gezellige avonden of gewoon om te ontspannen na een lange dag.

Een Hertog Jan Beleving in Elke Slok

Geniet van de kenmerkende smaak van Hertog Jan, met zijn rijke aroma’s en verfijnde karakter, telkens wanneer je een slok neemt. Het 6 liter fust zorgt voor een constante en kwalitatieve bierervaring.

Bestel Nu en Breng de Brouwerij naar Jouw Huis

Voeg het Hertog Jan Perfect Draft fust van 6 liter toe aan je thuisbar en ervaar de authentieke smaak van Hertog Jan bier zoals het bedoeld is. Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van vers getapt bier in het comfort van je eigen huis.

Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken