Hertog Jan Lentebock 30 cl 7,2%

Ervaar de vreugde van de lente met Hertog Jan Lentebock, een seizoensfavoriet van Hertog Jan Brouwerij. Met zijn verfijnde balans tussen moutigheid en hopbitterheid is dit bier een perfecte keuze voor het lenteseizoen. Geniet van de bloeiende aroma’s en de verkwikkende smaken van Hertog Jan Lentebock bij elke slok.

 1,69

Beschikbaarheid: Op voorraad

This will also add the following products to your cart:

  • Statiegeld

Hertog Jan Lentebock 30 cl 7,2% Online bestellen - Bestel eenvoudig bij Bottled Service

Ontdek Hertog Jan Lentebock: Een Seizoensgebonden Hoogtepunt

Maak kennis met Hertog Jan Lentebock, een bier dat de vreugde en frisheid van de lente in elke druppel weerspiegelt. Leer waarom dit seizoensbier van Hertog Jan een hoogtepunt is voor bierliefhebbers tijdens de lente.

Verfijnde Smaak van Hertog Jan Lentebock

Hertog Jan Lentebock biedt een verfijnde smaakervaring met zijn harmonieuze balans tussen moutigheid en subtiele hopbitterheid. Dit bier is als een bloeiende lentetuin, met aroma’s en smaken die het seizoen perfect vangen.

Ambachtelijk Gebrouwen voor Perfectie

Elke slok Hertog Jan Lentebock getuigt van het ambacht en de toewijding van Hertog Jan Brouwerij. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een traditioneel brouwproces, is dit bier een ware traktatie voor de zintuigen.

Een Genot voor het Lenteseizoen

Of je nu buiten geniet van een zonnige dag of gezellig samenkomt met vrienden, Hertog Jan Lentebock is de ideale metgezel voor het lenteseizoen. Met zijn verfrissende smaken en een alcoholpercentage van 7,2% biedt dit bier een heerlijke verkwikking voor alle lentemomenten.

Beschikbaarheid

Ontdek Hertog Jan Lentebock 30 cl 7,2% bij geselecteerde retailers en bierwinkels. Voeg dit seizoensbier toe aan je collectie en vier de lente met de kenmerkende smaken van Hertog Jan Lentebock.

Met Hertog Jan Lentebock breng je de vreugde van de lente naar je glas. Laat je betoveren door de verfijnde smaken en geniet van elk moment met Hertog Jan Lentebock in je hand.

Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken