Grolsch Lentebok 30 cl 6,5%

Ontdek de verfrissende smaak van Grolsch Lentebok, een seizoensgebonden genot van Grolsch Brouwerij. Met zijn mix van moutige tonen en verfrissende bitterheid is dit bier een perfecte keuze voor de lente. Geniet van de bloeiende aroma’s en het nieuwe begin van het seizoen met Grolsch Lentebok bij elke slok!

 1,69

Beschikbaarheid: Op voorraad

This will also add the following products to your cart:

  • Statiegeld -  0,10

Grolsch Lentebok 30 cl 6,5% Online bestellen - Bestel eenvoudig bij Bottled Service

Ontdek Grolsch Lentebok: Een Seizoensgebonden Genot

Maak kennis met Grolsch Lentebok, een bier dat de frisheid en vitaliteit van de lente tot leven brengt in elke slok. Ontdek waarom dit seizoensbier van Grolsch een geliefde keuze is voor lenteliefhebbers.

Verfrissende Smaak van Grolsch Lentebok

Grolsch Lentebok verwent je smaakpapillen met zijn kenmerkende mix van moutige tonen en een verfrissende bitterheid. Dit bier is als een opkomende lentebries, met smaken die doen denken aan de bloeiende natuur en het nieuwe begin van het seizoen.

Gebrouwen met Passie en Authenticiteit

Elke slok Grolsch Lentebok is doordrenkt met de passie en authenticiteit van Grolsch Brouwerij. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een ambachtelijk brouwproces zorgen de brouwers ervoor dat elk glas een waar genot is voor de zintuigen.

Perfect voor de Lente

Of je nu buiten geniet van een picknick of binnen ontspant na een lentewandeling, Grolsch Lentebok is de ideale metgezel voor het seizoen. Met zijn verfrissende smaken en een alcoholpercentage van 6,5% biedt dit bier een heerlijke verkwikking voor alle lentemomenten.

Waar Te Vinden

Ontdek Grolsch Lentebok 30 cl 6,5% bij geselecteerde retailers en bierwinkels. Voeg dit seizoensbier toe aan je collectie en vier de lente met de levendige smaken van Grolsch Lentebok.

Geniet van de levendige smaken en verfrissende tonen van Grolsch Lentebok, het perfecte bier om de lente te verwelkomen. Laat je betoveren door de frisheid van het seizoen en geniet van elk moment met Grolsch Lentebok in je hand.

Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken