Brouwerij ‘t IJ PaasIJ 33 cl 7%

Ontdek de smaak van de Nederlandse lente met Brouwerij ‘t IJ PaasIJ. Dit traditionele seizoensbier, gebrouwen met zorg en vakmanschap, biedt een verfrissende en karaktervolle ervaring. Geniet van de subtiele kruidige tonen en de rijke smaak van Brouwerij ‘t IJ PaasIJ, perfect voor het lenteseizoen.

 2,49

Niet op voorraad

Brouwerij ‘t IJ PaasIJ 33 cl 7% Online bestellen - Bestel eenvoudig bij Bottled Service

Ontdek Brouwerij ‘t IJ PaasIJ: Een Traditioneel Meesterwerk

Maak kennis met Brouwerij ‘t IJ PaasIJ, een authentiek bier dat doordrenkt is van Nederlandse traditie en vakmanschap. Ontdek waarom dit seizoensbier een favoriet is tijdens de lentemaanden.

Traditionele Smaak van Hollandse Glorie

Brouwerij ‘t IJ PaasIJ belichaamt de rijke brouwtraditie van Nederland. Met zijn kenmerkende blend van mouten en subtiele kruidige tonen, brengt dit bier een eerbetoon aan de Hollandse glorie en het erfgoed van de brouwerij.

Meesterlijk Gebrouwen voor Uw Genot

Elke slok van Brouwerij ‘t IJ PaasIJ is een viering van vakmanschap en toewijding. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een uitgebalanceerd brouwproces, biedt dit bier een verfijnde smaakervaring die de zintuigen prikkelt.

Perfect voor het Lenteseizoen

Of je nu geniet van een zonnige dag op het terras of een gezellig samenzijn met vrienden, Brouwerij ‘t IJ PaasIJ is de ideale metgezel voor het lenteseizoen. Verfrissend en karaktervol, dit bier brengt de lente tot leven in elke slok.

Waar Te Vinden

Ontdek Brouwerij ‘t IJ PaasIJ 33 cl 7% bij geselecteerde retailers en bierwinkels. Voeg dit traditionele meesterwerk toe aan je biercollectie en geniet van de unieke smaak van Nederlandse brouwtraditie.

Met Brouwerij ‘t IJ PaasIJ breng je de smaak van Hollandse lente in huis. Laat je verrassen door de karaktervolle smaken en het ambachtelijke vakmanschap van dit seizoensbier en vier de lentemaanden in stijl.

Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken