Boon Oude Geuze Black Label 7th Edition 75cl 7%

Ervaar de perfecte harmonie van traditie en verfijning met Boon Oude Geuze Black Label 7th Edition 75cl 7%. Dit unieke bier, gecreëerd door Brouwerij Boon, is een zeldzame parel voor elke liefhebber van Geuze. Met zijn kenmerkende zwarte etiket en uitgebalanceerde smaak is deze editie een must-have voor elke bierverzamelaar. Geniet van de sublieme smaak en vakmanschap van Boon Oude Geuze Black Label 7th Edition.

 10,39

Beschikbaarheid: Op voorraad

Boon Oude Geuze Black Label 7th Edition 75cl 7% Online bestellen - Bestel eenvoudig bij Bottled Service

Ontdek Boon Oude Geuze Black Label 7th Edition: Een Zeldzame Delicatesse

Ervaar de verfijning en complexiteit van Boon Oude Geuze Black Label 7th Edition 75cl 7%. Ontdek waarom dit ambachtelijke bier een onmisbaar pronkstuk is voor kenners en liefhebbers van Geuze.

Meesterlijke Samenstelling van Boon Oude Geuze

Boon Oude Geuze Black Label 7th Edition belichaamt het vakmanschap van Brouwerij Boon, waar traditie en innovatie samenkomen. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een blend van oud en jong lambiek bier, biedt deze editie een unieke en uitgebalanceerde smaakervaring.

Verrijk Uw Biercollectie met Zeldzame Klasse

Als de ultieme toevoeging aan uw biercollectie biedt Boon Oude Geuze Black Label 7th Edition een zeldzame klasse die niet mag ontbreken. Met zijn kenmerkende zwarte etiket en onderscheidende smaak, is dit bier een waardevolle aanwinst voor elke liefhebber van Geuze.

Proef de Verfijning van Belgische Traditie

Laat u betoveren door de rijke smaakprofielen en de diepgewortelde tradities van Belgische lambiek bieren. Boon Oude Geuze Black Label 7th Edition viert deze erfenis met een perfect gebalanceerde mix van zurigheid, fruitigheid en complexiteit.

Waar te Vinden

Ontdek Boon Oude Geuze Black Label 7th Edition 75cl 7% bij geselecteerde bierwinkels en retailers. Verrijk uw bierervaring met deze zeldzame delicatesse en geniet van een unieke smaakreis die alleen Brouwerij Boon kan bieden.

Voeg een vleugje klasse toe aan uw biermomenten met Boon Oude Geuze Black Label 7th Edition. Laat uzelf onderdompelen in de wereld van Belgische Geuze en ontdek de tijdloze elegantie van deze uitzonderlijke editie.

Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken