Alfa Lentebok 30 cl 6,5%

Ervaar de verfrissende smaak van Alfa Lentebok, een seizoensgebonden delicatesse van Alfa Brouwerij. Met zijn mix van moutige tonen en subtiele hopbitterheid is dit bier perfect voor het lenteseizoen. Geniet van de levendige smaken en het karakter van Alfa Lentebok bij elke slok.

 1,09

Beschikbaarheid: Op voorraad

This will also add the following products to your cart:

  • Statiegeld -  0,10

Alfa Lentebok 30 cl 6,5% Online bestellen - Bestel eenvoudig bij Bottled Service

Ontdek Alfa Lentebok: Een Seizoensgebonden Delicatesse

Maak kennis met Alfa Lentebok, een bier dat de frisheid en levendigheid van de lente in elk glas vangt. Ontdek waarom dit seizoensbier van Alfa Brouwerij een ware traktatie is voor bierliefhebbers tijdens de lente.

Verfrissende Smaak van Alfa Lentebok

Alfa Lentebok verwent je smaakpapillen met zijn verfrissende mix van moutige tonen en een subtiele hopbitterheid. Dit bier is als een lentebriesje, met smaken die doen denken aan bloeiende bloemen en vers groen.

Ambachtelijk Gebrouwen met Zorg

Elke slok Alfa Lentebok getuigt van het ambacht en de passie van Alfa Brouwerij. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een traditioneel brouwproces, biedt dit bier een authentieke smaakervaring die de essentie van de lente vastlegt.

Ideaal voor het Lenteseizoen

Of je nu buiten geniet van een picknick in het park of binnen ontspant na een lentewandeling, Alfa Lentebok is de perfecte metgezel voor het lenteseizoen. Met zijn verfrissende smaken en een alcoholpercentage van 6,5% biedt dit bier een heerlijke verkwikking voor alle lentemomenten.

Waar Te Vinden

Ontdek Alfa Lentebok 30 cl 6,5% bij geselecteerde retailers en bierwinkels. Voeg dit seizoensbier toe aan je collectie en geniet van de levendige smaken van Alfa Lentebok.

Geniet van de verfrissende smaken en levendige tonen van Alfa Lentebok, het ideale bier om de lente te verwelkomen. Laat je betoveren door de frisheid van het seizoen bij elke slok Alfa Lentebok.

Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken