Betalen

Veilig winkelen en betalen bij Bottled Service

Om onze klanten in hun eigen vertrouwde omgeving af te laten rekenen bieden wij meerdere veilige betaalmethoden. De betaalprocessen van onze webshop nemen wij uiterst serieus waardoor wij ook zorg dragen dat er altijd via een veilige weg betaald kan worden. Betalingen vinden plaats via een beveiligde internet verbinding waardoor de gegevens versleuteld blijven. Dit kan gecontroleerd worden door linksboven in de url balk te kijken of daar het bekende slotje te zien is. Dit slotje geeft aan dat er gebruik gemaakt wordt van een beveiligde verbinding.

iDeal is één van de meest populaire betaalmethode van Nederland. Het is gebruikersvriendelijk, veilig en snel. De volgende banken zijn aangesloten bij iDEAL: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. Jij kiest en betaalt via je eigen bank, dus vertrouwd en veilig. Registreren of speciale software downloaden is niet nodig. Je iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar op jouw rekeningoverzicht. Betalen met iDEAL is altijd gratis.

Deze betaalmethode is enorm populair bij onze Belgische klanten. Betalingen verricht je eenvoudig en snel met een online betaalsysteem wat gekoppeld is aan de app of zelf met QR code.

PayPal is een populaire internationale betaalmethode en biedt kopers veel bescherming en gemak. Je kunt zelf een PayPal account aanmaken en hieraan je bankrekeningnummer of creditcard koppelen of je kan een saldo storten op jouw account. Vervolgens kan je eenvoudig online aankopen doen met je e-mailadres en wachtwoord. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor deze betaalmethode.

Bij Bottled Service kun je betalen met je Visa/Mastercard/Maestro creditcard. Jouw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard.

Dit is volgens Apple dé manier om te betalen. Het vervangt jouw fysieke pasjes en contant geld door een manier van betalen die privé, makkelijker en veiliger is.

De waardering van bottledservice.nl bij Trustprofile Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 52 reviews.
Scroll naar boven
Je moet 18 jaar of ouder zijn om onze website te bezoeken